show

Evenementen

Sinds jaren zijn wij gespecialiseerd in vuurwerkshows, tijdcode vuurwerkshow, special effects, Pyrotechniek, vuurwerk op muziek (ookwel tijdcode show / time code show genoemd), confetti shows en nog heel veel meer! Master Pyrotech is het bedrijf achter de grote en adembenemende vuurwerk eindshow van onder andere Defqon1 en Extrema Outdoor.


Naast het verzorgen van complete vuurwerk eindshows bij dance events zijn wij het gehele jaar op pad voor bedrijfsopeningen, bruiloften, Jubileums etc. Onze jaren lange expertise gebruiken wij steeds weer om van uw evenement een ademloos vuurwerkspektakel te maken, of het nou gaat om een openen van een nieuw bedrijfspand of een 40 minuut durende eindshow met vuurwerk, laser en meerdere special effects, bij ons bent u aan het goede adres.


Door onze eigen import kunnen wij u verzekeren van een adembenemend schouwspel voor elke situatie, onze kwaliteits vuurwerk is tot ver over onze landsgrenzen bekent. 
Waarom onderscheid onze vuurwerk kwaliteit zich van die van andere vuurwerk verkopers, wij verkopen en leveren vuurwerk dat aan de vuurwerknorm moet voldoen voor zowel de kwaliteit het effect en uitwerking, zodat dat wij het gehele jaar de beschikking hebben over een vuurwerk product dat wij zonder zorgen kunnen gebruiken in onze professionele vuurwerkshows. 
Onze gecertificeerde pyrotechnische specialisten verzorgen vuurwerk met passie en niets is te gek, ook overdag bij b.v. bouwprojecten, openingen, jubileum, braderie etc. 
Voor overdag:
Wat dacht u van uw bedrijfsvlag die door een mortier de lucht in wordt geschoten om met een knal tot ontplooiing te komen en vervolgens naar beneden te dwarrelen.
Ook vele andere effecten zijn mogelijk, zoals gezegd niets is te gek.


Voor 's avonds:
Ja 's avonds komt vuurwerk met zijn prachtige kleuren en effecten pas echt tot leven, tijdens uw evenement, feest, jubileum, bruiloft of party. Belangrijke informatie: 
Vergunning aanvraag bij de Provincies, duurt minimaal 14 weken voor grote evenementen en 2 weken voor kleinere evenementen en theater- en/of binnen producties. In verband hiermee en met het oog op onze planning, verzoeken wij u zo vroeg mogelijk uw plannen met ons door te spreken.